Copyright

Vi tager copyright meget alvorligt og respekterer skabernes intellektuelle ejendomsrettigheder.

Vi bestræber os på at sikre, at vores indhold er fri for ophavsret. Vi deler billeder, der kun er tilgængelige på offentlige kilder. Hvis nogen udgiver et ophavsretligt beskyttet værk på en hjemmeside, der er i det offentlige domæne, som vi har delt på Farvelægning, var det helt uden hensigt.

Vi påberåber os ikke rettighederne til nogen varemærkebeskyttede karakterer i kategorierne TV, film, Disney, jul, tegnefilm, tegneserier og videospil og dertil. Disse billeder sammen med alle andre billeder på webstedet cirkuleres bredt på internettet uden copyright eller varemærker på dem, deles på offentlige steder og er deres respektive ejeres ejendom.

Det er ikke vores hensigt at stjæle dit hårde arbejde eller gøre noget, der udgør en krænkelse af ophavsretten. Denne hjemmeside drives af en pædagog med det rene håb om at være med til at undervise, underholde og oplyse vores børn og også levere farvelægningssider til voksne, efterhånden som voksenfarvelægning er blevet mere populært. Hvis vi ved en fejl har offentliggjort dit arbejde, bedes du acceptere vores dybeste undskyldning. Fortæl os det, og vi fjerner billedet fra vores hjemmeside, eller hvis du foretrækker det, kan vi give det ordentlig kredit!

Hvis du har fundet et billede, der har krænket ophavsretten, bedes du straks kontakte os på nedenstående e-mail, så vi kan fjerne det. Inklusive billedet, et link til billedet og/eller navnet på billedet, fjerner vi det med det samme.

E-mail: coloringlib@gmail.com eller du kan udfylde og indsende vores DCMA-klageformular.

Back to Top